Latido

Woonaccessoires

Je huis wordt pas echt je thuis met sfeervolle woonaccessoires: een mooie kandelaar of windlicht met gloeiend kaarslicht, een vaas met zijden bloemen en fotolijsten vol dierbare herinneringen.

Bij Latido ontdek je een breed scala aan woondecoratie om je huis gezellig te maken, met bekende merken zoals By-Boo, Light & Living, Zusss, Heinen Delftsblauw en nog veel meer.

Wil je meer weten over Woonaccessoires bij Latido?

By Boo

Het hippe, eigentijdse woonmerk By-Boo heeft een mooie collectie die bestaat uit: stoelen, fauteuils, kussens, kandelaars, kussens, vloerkleden, lampen, spiegels, vazen en wanddecoratie. Bij Latido kun je heel veel woonaccessoires van dit mooie merk komen bewonderen. Tevens verkopen we bij Latido het mooie merk Eleonora

Light & Living

Bij het mooie merk Light & Living zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste trends in woonartikelen en interieurs. Zo reizen ze de wereld rond, bezoeken beurzen, luisteren naar de wensen van hun klanten en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign op de voet. Door dit alles proberen zij altijd een stap voor te zijn en een uitgebreide, actuele collectie aan te bieden. Landelijk, modern, retro of chic, voor elke stijl is er ruime keuze. Wij zijn ontzettend blij dat Latido dit mooie merk in de collectie heeft.

Zusss

Het merk Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Je ziet dit terug in alle lifestyle- en fashionartikelen. Wat begonnen is als een hobby van de zussen Sietske en Femke, is uitgegroeid tot een succesvol merk. Inmiddels bestaat Zusss al bijna 15 jaar en wordt de collectie verkocht bij ruim 450 verkooppunten in Nederland en België. Latido is dan ook trots om onder deze verkooppunten te vallen.

Heinen Delftsblauw

Terug van weggeweest… Delftsblauwe wandborden, mokken en vazen.
Heinen Delfts Blauw is zich onverminderd blijven toeleggen op het handschilderwerk. En dat ambacht wordt de komende jaren weer steviger op de kaart gezet. ‘Terug naar de basis’, luidt sinds 2015 de visie. Met de inzet van de beste ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici brengen ze het handschilderwerk en het productieproces op het hoogst mogelijke niveau. Met liefde voor het eeuwenoude Delfts blauw ambacht. En met de blik vooruit. Traditie én vernieuwing. Creating new traditions!