Latido

Geuren

Bij Latido vind je alles op het gebied van geuren. Parfums voor jezelf, voor je huis, voor de was en zelfs voor in je stofzuiger. Kies jij voor geurstokjes of liever een brander van Maison Berger Paris of een diffuser van Geurwolkje? Kom gerust naar de winkel om alle lekkere geuren te ruiken.

Wil je meer weten over Geuren bij Latido?

Maison Berger Paris

Misschien wel het meest bekend door de geweldige branders, die vieze geurtjes laat verdwijnen en een heerlijke geur verspreidt. Inmiddels heeft Maison Berger Paris ook heerlijke geurstokjes en autogeuren in de collectie.

WoodWick

Heerlijke geurkaarsen die hun naam danken aan de houten lont. Deze houten lont geeft bij het branden een heerlijk rustgevend knisperend geluid, het lijkt daardoor net of je een haardvuurtje aangestoken hebt. De slogan van WoodWick is dan ook ‘crackles as it burns’. Er zijn diverse verschillende geuren, dus voor ieder wat wils. De WoodWick kaarsen zijn verkrijgbaar in small, medium, large en ellipse vorm.

TapParfum

Heerlijke dames- en herenparfum voor een leuke prijs. Of je nu houdt van bloemig, kruidig of houtachtige geuren, bij Latido is er volop keuze. Wij bieden meer dan 160 geuren vanaf €12,50
Bovendien kun je de flesjes bij onze Tapbar laten hervullen. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.

WasParfum

Bij Latido verkopen wij het geweldige merk Wasparfum. Wasparfum geeft een geurboost aan je was. Naast je eigen wasmiddel, gebruik je ongeveer 5ml wasparfum in het vakje voor de wasverzachter (je gebruikt dus geen wasverzachter meer). En je was ruikt zelf na dragen nog steeds heerlijk!
Verkrijgbaar in flessen van 100 ml en voor de liefhebbers hebben we ook de grote flessen van 500 ml.
.

Sen&Zo

De Sen&Zo productlijn bestaat uit home en body producten in 5 verschillende geuren. De producten worden ontwikkeld in Nederland. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren. Sinds 2022 heeft Sen & Zo ook een heerlijke mannenlijn toegevoegd aan haar assortiment en deze verkopen we bij Latido uiteraard ook.

 

Mistdiffusers

Met de aromadiffusers van Boles d`olor of geurwolkje creëer je een eindeloze wolk van ontspanning. Vul je diffuser met water en enkele druppeltjes geurolie. Zo kun je zelf de sterkte van de geur bepalen. Geniet van een heerlijke geur in huis en verbeter tegelijkertijd de luchtvochtigheid in je huis.

Ted Sparks

De collectie van Ted sparks bestaat uit heerlijke geurstokjes, geurkaarsen, roomspray, handzeep en handlotion in verschillende heerlijke geuren.

Mijn Stijl

Van geurkaars tot zeep, van textiel tot glaswerk. Het zit allemaal in de collectie van MijnStijl. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! MijnStijl vindt het verhaal achter een product erg belangrijk en ze werken graag samen met kleinere fabrikanten. Bij Latido vind je geurzakjes, geurstokjes, handzeep, afwasmiddel en afwasborstels van dit leuke merk.

Bridgewater

Bij Latido kun je terecht voor de heerlijke geurzakjes (voor bijv. in je linnenkast) van Bridgewater.