Latido

Cadeau's

Bij Latido vind je de leukste cadeautjes. Verras jouw geliefde met een mooi sieraad, geef een leuk cadeau voor samenwonen of voor de geboorte van lief klein baby’tje. Bovendien hebben we bij Latido een hele keukenafdeling met mooie tapasplanken, heerlijke tapashapjes en wijnen. Zo kun je zelf een leuk pakketje samenstellen. In de zomer hebben we bovendien een mooie collectie buitenposters, muurcirkels en buitenkussens om je tuin gezellig te maken.

Wil je meer weten over Cadeau's bij Latido?

100% Leuk

100% Leuk… de naam zegt eigenlijk al genoeg. Superleuke cadeautjes voor een leuke prijs. Doucheschuim met leuke teksten, heerlijk geurende zeepjes, een lekker voetbadje en nog veel meer. Met alle producten van 100% leuk kun je ook zelf een mooi pakketje samenstellen.

 

Baby

Ga je op kraamvisite of wil je gewoon iets leuks kopen voor jouw eigen kleintje, dan ben je bij Latido aan het juiste adres. Sinds 2022 hebben wij een ware babyhoek in onze winkel. Met rompertjes, newborn kleding, omslagdoeken, badjasjes, knuffels, rammelaars, speendoekjes, muziekmobielen, houten speelgoed, bedhemeltjes en silicone servies uit de collecties van Jollein en Little Dutch.

Sieraden

Verwen jezelf of je geliefde met een mooi sieraad. Bij Latido vind je ringen, armbanden en kettingen van de mooie merken: Fushi, Mable, Essentialistics en Charmins. Sinds 2023 hebben we ook de mooie zonnebrillen van IKKI mogen toevoegen aan onze collectie. Bovendien hebben we in onze sieradenhoek ook hele mooie tassen en portemonnees uit de collecties van Chabo en Zusss.

Keuken

Leuke mokken met heerlijke thee, chocolade van Coco&Sebas, mooie tapasplanken gevuld met lekkere tapashapjes, olie en kruiden om heerlijk te koken, mooie schalen en leuke servetten. Bij Latido vind je een ruime collectie om je keuken gezellig te maken. Of om je vrienden mee te verrassen als mooi cadeau. Bovendien verkopen we in de zomer leuke flessen waarmee je in een handomdraai heerlijke sangria of tafelwater kan maken.

Buiten

In de zomer wil je heerlijk buiten kunnen zitten in een gezellige tuin. Bij Latido vind je de mooiste woonaccessoires om het buiten net zo mooi als binnen te maken. Fleur je schutting op met tuinposters of muurcirkels, kleed de tuintafel aan met mooie buitenkaarsen of windlichten en steek tuinfakkels in de borders om ’s avonds te genieten van een prachtig verlichte tuin.