Latido-Heeze-Maria-Bax-Fotografie-web(14)  Latido-Heeze-Maria-Bax-Fotografie-web(13)  Latido-Heeze-Maria-Bax-Fotografie-web(8) Latido-Heeze-Maria-Bax-Fotografie-web(33)

Heb je het al gehoord?

Dat we bij Latido flink gaan uitbreiden…..
We worden 2 x zo groot…..
We krijgen 250 m2 winkelruimte erbij….
En nou denk je misschien, waar is die ruimte dan??
Nou de trap naar beneden is al voor je klaar…
Maar je moet nog even geduld hebben, want we zijn hard aan het werk om in deze mooie grote ruimte sfeervolle kamers te realiseren!
Je zult versteld staan….
We houden je op de hoogte, groetjes team Latido

01


 

WIJ BEN GROOT NIEUWS !!
LATIDO GAAT UITBREIDEN…….

Ja U leest het goed…we gaan wéér uitbreiden !! Twee jaar geleden was het de verhuizing naar een grotere winkel en nu gaan we ook hier een stapje verder!! We gaan de kelder bij onze winkel betrekken zodat we U nog meer woonsfeer en meubels kunnen aanbieden. We houden U natuurlijk via deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen……tot snel groetjes Latido

11751466_882809465146666_2015995055430988059_n


 

 

LATIDO gaat de bewoners van het NICASIUSHUIS te HEEZE verblijden met kadootjes van de BRYNXZ collectie!!

BRYNXZ schenkt gratis duizenden woonaccessoires

Voor de actie Old but not forgotten stelt BRYNXZ deze week duizenden producten gratis beschikbaar voor het goede doel. Negentien klanten van BRYNXZ (de co-adverteerders van de publiciteitsactie in ‘Wonen Landelijke Stijl’ en ‘Stijlvol Wonen’) mogen de woonaccessoires schenken aan hulpbehoevende ouderen! Een van de winkels die a.s. vrijdag deze actie mag gaan uitdelen is LATIDO……..trots trots!!!!!

foto brynxz actie