Leuke nieuwe spullen voor een leuk prijsje

Leuke nieuwe spullen voor een leuk prijsje

De afgelopen maand hebben we verschillende beurzen bezocht en weer ontzettend leuke nieuwe spulletjes gescoord! Daarom is het weer tijd voor een nieuw blog waarin we jullie alles vertellen over dit nieuwe aanbod in onze winkel.

Zijden bloemen

Zoals jullie van Latido gewend zijn, hebben we ook dit jaar weer een grote collectie zijden bloemen in vele verschillende kleuren. Met o.a. magnoliatakken, ridderspoor, allium, gipskruid, lelie’s, klaprozen, ranonkels en (nieuw dit jaar) strelitzia en gloriosa kunnen prachtige veldboeketten gemaakt worden! Wij helpen je hier graag bij. Dit kan natuurlijk in een vaas in onze winkel, maar mocht je thuis al een vaas hebben waarin je graag een mooi zijden boeket wilt, dan is dat ook geen enkel probleem! Neem de vaas gerust mee naar de winkel, zodat wij er een mooi boeket in kunnen maken.

Shabby doeken

Ontzettend mooi in een landelijk interieur zijn de shabby doeken die je op allerlei plekken in huis leuk kunt decoreren. Hang bijvoorbeeld een groot linnen doek over een trapje, of hang een klein doekje uit een pot of in een houten schaal. Bij Latido vindt je shabby doeken in verschillende formaten (30×45, 45×45, 45×90) en met verschillende designs. Kies je voor een doek met een leuke tekst of voor een doek met een mooi afbeelding van een Schotse Hooglander, hert of kip? De shabby doeken variëren in prijs vanaf €6,95 per stuk. Omdat de Schotse Hooglander zo populair is, hebben we hiervan ook een prachtig wanddoek en deco plaat (linnen gespannen op hout).

Laguiole

Tot slot is het merk ‘Laguiole’ nieuw in ons assortiment. Bestaande uit mooie kaasmesjes, botermesjes en steakmessen. Tevens hebben zij het leuke cadeautje ‘one message spoon’. Dit is een lepeltje met daarop een leuke boodschap, zoals: Hello Sugar, Just Married, I’m so glad you’re my mom en nog veel meer leuke teksten. Je koopt ze nu in een leuke geschenkverpakking voor € 4,99. Voor iedere gelegenheid een passende tekst.

Dat was het voor deze keer. Blijf onze blogs en Facebookpagina in de gaten houden, want in de maand februari komen er nog veel meer mooie spullen binnen.

Graag tot snel bij Latido!

Liefs Team Latido

Nancy, Paulette, Khadija en Linsey