Nieuw jaar, nieuwe collecties

Nieuw jaar, nieuwe collecties

2019 is begonnen en dat betekent dat iedereen de kerstversiering weer heeft opgeruimd. En wat is het dan ineens leeg in huis. Tijd om dus weer te komen shoppen bij Latido.

Deze maand gaan we verschillende beurzen bezoeken. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en kunnen we de mooiste collecties voor jullie inkopen! Ben je nieuwsgierig? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten, want hier laten we altijd leuke ‘sneak peaks’ zien wanneer we naar een beurs zijn geweest.

Nieuw jaar nieuwe collecties

Goud, geel en groen… niets meer aan doen

Wat we jullie al kunnen vertellen is dat de combinatie goud, geel en groen ook dit seizoen helemaal hot is! Afgelopen week zijn er al diverse mooie spullen uit de nieuwe collectie van Riverdale binnengekomen. We zijn direct aan de slag gegaan en hebben de winkel een kleine metamorfose gegeven. Voor in de winkel staat nu een stoere leren bank die bestaat uit losse elementen. Deze bank is dus naar ieders wens aan te passen en is tevens leverbaar in stof. In de winkel kunnen we jullie alles vertellen over de mogelijkheden. De nieuwe Riverdale collectie krijgt hierdoor ook een plaatsje voor in de winkel, omdat de goud, gele accessoires prachtig staan bij deze stoere bank.

Uiteraard wordt het geheel aangekleed met kussentjes en een mooi karpet. Vanaf dit jaar hebben we er een nieuwe leverancier bij, met prachtige karpetten in diverse kleuren. Kom dus snel een kijkje nemen als je nog opzoek bent naar een mooi karpet. Alle karpetten in onze winkel hebben een maat van ongeveer 130 x 260 centimeter en zijn direct leverbaar vanuit de winkel. Tevens zijn bijna alle karpetten te bestellen in de maat 200 x 290 centimeter. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Nieuw jaar nieuwe collecties
Nieuw jaar nieuwe collecties

Landelijke en doorleefde accessoires

Zoals jullie van Latido gewend zijn, hebben we ook dit jaar weer een grote collectie van landelijke, doorleefde spullen. Olijfbakken, houten schalen, konijnenvelletjes, stenen mandala’s op standaard, hangkandelaren, steenmallen etc. Ook komt in januari de nieuwe collectie van Brynxz binnen, die prachtig aansluit bij het landelijke thema.

Nieuw jaar nieuwe collecties 4
Nieuw jaar nieuwe collecties 5
Nieuw jaar nieuwe collecties 6

In onze winkel staat bij het landelijke thema een van onze best verkochte banken, een robuuste ‘plof bank’ in een prachtige katoen, linnen stof. Deze bank is tevens leverbaar als hoekbank en in diverse andere stoffen. De salontafel, die bij de bank staat, is gemaakt van een oude deur en past ook perfect in een landelijk interieur.

Omdat we deze maand nog veel beurzen gaan bezoeken, zullen we nog meer mooie collecties voor jullie gaan inkopen. In januari en februari komen er daardoor regelmatig nieuwe spullen binnen bij Latido. Dus houd onze Facebookpagina in de gaten en loop regelmatig eens binnen.

Graag tot snel bij Latido!

Liefs Team Latido

Nancy, Paulette, Khadija en Linsey