PScallme

Latido | Woonsfeer & Cadeau

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen.

De sieraden van PScallme worden gemaakt met zilver-, goud- en rosegoudkleurige beads. De goud- en rosegoudkleurige beads bevatten 20% 14 karaats goud dat niet verkleurt (gold coloured). Daarnaast werkt PScallme met 925 Sterling Silver. De sieraden zijn er in combinatie met natuursteen als onyx, smaragd, rozenkwarts, tijgeroog, robijn, saffier en nog vele andere soorten natuursteen. Naast natuursteen maakt Pscallme in haar sieraden gebruik van harten, peace tekens, kruisjes, parels, wishbones, zijde en zirkonia.

Ieder seizoen een nieuwe collectie volgens de laatste fashiontrends. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!