Light & Living

Latido | Woonsfeer & Cadeau

Ruim 40 jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal begonnen ze met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar lampen bij zodat ze een totaal verlichtingsconcept konden aanbieden. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn ze zich gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Zo kunnen ze de klanten nog beter bedienen en hebben ze voor ieder wat wils.

Twee keer per jaar presenteren ze een nieuwe seizoenscollectie. Ze weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken zij graag in mee. Zo reizen ze de hele wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. Tijdens deze reizen ontwikkelen ze unieke producten. Iets waarvan je hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat je geraakt wordt door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen ze vast en vertalen ze door in de producten.

De belangrijkste missie van Light & Living is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep. ‘A world of inspiration’ is wat zij als Light & Living te allen tijde willen bieden.