HKliving

Latido |Woonsfeer & Cadeau

HKliving biedt fantastisch leuke woonaccessoires en meubels. Van robuuste cappuccino mokken tot sfeervolle hanglampen. Wist je dat het design merk HKliving echt Nederlands is?

Het merk is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie woonartikelen halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen.

De eerste lijn van HKliving bestond uit slechts 28 producten. Deze collectie was echter zo’n succes dat deze in het eerste jaar al in 12 verschillende landen verkocht werd.

Het merendeel van de producten van HKliving is handgemaakt en zijn vaak dus ook uniek! In de tussentijd proberen ze de wereld te veroveren en zijn de woonaccessoires verkrijgbaar in al meer dan 50 landen. Global Living!

Het verrassende assortiment van HKliving brengt een hoop sfeer en kleur in je leven dankzij de collectie loungestoelen, banken, lampen, vloerkleden, kasten en andere woonaccessoires. In dit enorme selectie brengt men een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij dit enorme assortiment is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit.

Met de collecties van HKliving kun je elk hoekje van het huis tot leven laten komen. Van banken en poefen voor in de woonkamer, tot verlichting en plaids voor in de slaapkamer. Er zijn mogelijkheden zat! Ook voor in de keuken biedt het designmerk genoeg opties om sfeer te creëren zoals vele soorten servies en broodplanken.