Geurwolkje

Latido | Woonsfeer & Cadeau

Geurwolkje verkoopt duurzame aromatherapie die betaalbaar is voor iedereen. Ze leveren de aroma diffusers en etherische olieën.

Geurwolkje is een jonge en gedreven onderneming met een duurzame missie en een duidelijke visie: feelgood, smell good and be happy.

De co-founders Robert en Tamsyn, geloven dat ontspanning dé superpower is die mensen in staat stelt te doen wat ze willen. Ze hebben jarenlang de magie en wetenschap van de kunst van het ontspannen bestudeerd. En hoe meer ze leerde, hoe zekerder ze ervan werden: ontspanning verandert alles. Het maakt ons vriendelijker, sneller, gefocust, gezonder, slimmer. Hoe helder zou de wereld zijn als we allemaal zouden ontspannen? Bij Geurwolkje willen ze het ontdekken.

Als je zelf gelukkig bent kan je anderen ook gelukkig maken. Dit bedrijfsmantra nemen ze mee in alles wat ze doen en bedenken. Alles wat ze doen is met het oog op een duurzame en schonere wereld. Aan die missie voegen ze iets magisch aan toe: ontspanning. Met Geurwolkje hopen ze een platform te zijn voor iedereen die zoekt naar inspiratie, motivatie en organisch en duurzaam geluk. Ze maken van ontspanning een down-to-earth en voor iedereen bereikbaar principe.