L'Authentique

Latido | Woonsfeer & Cadeau

En laat u inspireren door L’Authentique, de sfeervolle verflijn.L’Authentique is een verflijn in 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd. Fluweelzachte krijtverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. Bijpassende lakken en gevelverf maken het keuze palet volledig en maken het mogelijk op elk gewenst oppervlak de door u gekozen ambiance voort te zetten.
In ons atelier wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere -handmatig ingeschilderde- kleurenkaart gaat door onze handen. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.
Door haar eigenschappen is onze verflijn uitermate geschikt voor gebruik in historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren die sfeer en warmte ademen prachtig tot hun recht.
Het gevoel dat we neer willen zetten mag u terugvinden in namen als Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas. Producten van L’Authentique brengen u terug naar de sfeer van het verleden, terwijl u mag vertrouwen op een kwaliteit die ruimschoots tegemoet komt aan uw hedendaagse verwachtingen.