Latido bestaat 10 jaar. Dat wordt gevierd!

Latido bestaat 10 jaar!

jullie hebben het natuurlijk al op Facebook voorbij zien komen.. Latido bestaat dit jaar alweer tien jaar. Eigenaresse Nancy Stratman had voorheen altijd an een klik met woondecoraties totdat deze hobby uitgroeide tot wat nu dé woonsfeerwinkel uit de regio is. Per toeval kwam zij erachter dat Latido, toen nog gevestigd aan de Kapelstraat in Heeze, ter overname werd aangeboden. Voor Nancy bestond er geen twijfel en dus nam zij de winkel over. Na een kleine vijf jaar werd het pand aan de Kapelstraat te klein en verhuisden zij naar de huidige locatie aan de Jan Deckersstraat waar 500 m2 woonbeleving te vinden is, verdeeld over twee verdiepingen.

Latido 10 jaar

In de sfeervol ingerichte winkel kunt u volop inspiratie opdoen op het gebied van interieur en lifestyle, maar u kunt bij hen ook terecht voor een leuk cadeau of een cadeaubon. Het enthousiaste team staat u graag te woord om advies te geven als het gaat om meubels, klein meubelen, woonaccessoires, verlichting, karpetten, kussens, zijden bloemen, geurkaarsen en huisparfums. Kortom, te veel om op te noemen!

Het jubileum wordt uitgebreid gevierd met een feestweek. Van zondag 7 april tot en met zaterdag 13 april krijgt iedereen maar liefst 15% korting op alles (uitgezonderd meubels, lopende bestellingen en cadeaubonnen). Op meubels en meubelbestellingen (die in de feestweek geplaatst worden) geldt 10% korting. Tevens maken alle bezoekende klanten kans op een cadeaubon t.w.v. €150,-. En ook via Facebook maken de klanten kans op diverse prijzen (o.a. een Brynxz lamp t.w.v. €125,-).

Loop deze week zeker eens binnen bij Latido, aan de Jan Deckersstraat 23 in Heeze, en laat u verrassen. Want de goodiebags staan klaar (bij besteding vanaf €20,-). Naast de reguliere openingstijden, welke u vindt op de website van Latido, heeft de woonsfeerwinkel een extra koopzondag in verband met het event Heeze Leeft! op zondag 7 april. Dan zal Latido open zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de website van Latido voor enkele sfeerimpressies op het gebied van meubels, woonsfeer en decoratie.