Kerstcollectie en geurkaarsen

Kerstcollectie en geurkaarsen

Vele van jullie hebben het misschien al gezien: Onze winkel is weer volop in kerstsfeer! Het is immers al november en dat betekent dat het tijd is om je woning te voorzien van mooie kerstdecoratie en iedereen cadeautjes gaat inslaan voor de feestdagen.

Kerstballen en kerstdecoratie

Bij Latido vind je mooie kerstboompjes en sfeervolle kerstdecoratie, zoals kerstballen (van sober grijs tot fris groen en glimmend goud), kerstkransen en natuurlijk engeltjes. Toppers dit jaar zijn de kersttrein, kerstauto en kerstbus van Riverdale. Wil je dit jaar een keertje geen kerstboom zetten, maar ben je op zoek naar een alternatief? Ook dan ben je bij Latido aan het juiste adres, want wij hebben verschillende alternatieven, zoals een houten kerstboom, een etagère in de vorm van een kerstboom en een metalen spiraal kerstboom. Benieuwd geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel.

Kerstcadeautjes

Zoals jullie van ons gewend zijn, kun je bij Latido terecht voor leuke cadeautjes. Zoals de kletspotten, heerlijk geurende zeepjes, showerfoams en nog veel meer. Nieuw zijn de cadeaupakketten van 100% Leuk. ‘Speciaal voor jou’, ‘Momentje voor jezelf’ en het ‘Stoere Mannenpakket’. Het ultieme kerstcadeau blijft natuurlijk een geurkaars, daar maak je iedereen blij mee.

Geurkaarsen

Bij Latido vind je een ruim assortiment geurkaarsen. Zeer populair zijn natuurlijk de geurkaarsen van WoodWick. Doordat deze kaarsen een houten lont hebben, ontstaat er een knisperend geluid tijdens het branden van de kaars. Alsof je bij een echt haardvuur zit! Tevens kun je bij Latido terecht voor de heerlijke geurkaarsen van Yankee Candle. Bekende geuren, zoals ‘Home Sweet Home’, ‘Clean Cotton’, ‘Autumn Glow’ en natuurlijk nog veel meer, zijn bij Latido verkrijgbaar.

NIEUW

Nieuw in het assortiment van Latido zijn de twee merken NOTES en Ted Sparks. Notes interior perfume is een luxe geurlijn met een zeer strakke uitstraling die past binnen ieder interieur. De collectie bestaat uit tien verschillende geuren. Iedere geur is verkrijgbaar als geurzakje, geurstokjes en in drie verschillende maten geurkaars. Ook de geurlijn van Ted Sparks heeft een zeer luxe uitstraling. Deze geurlijn bestaat uit 4 heerlijke geuren die te verkrijgen zijn als geurstokjes en geurkaarsen in twee verschillende maten.

Cadeautje van Latido, maar voor wie?

En omdat iedereen elkaar cadeautjes geeft met de feestdagen, geven wij van Latido nu ook een cadeautje weg! Om jullie kennis te laten maken met onze nieuwe geurlijn NOTES willen wij iemand blij maken met een heerlijke geurkaars ter waarde van € 30,-

De afgelopen dagen hebben jullie flink geliked en gedeeld op Facebook. De gelukkige winnares is geworden: Karin Reniers!!

Jij mag het pakketje op komen halen in onze winkel.

Liefs Team Latido

Nancy, Paulette, Khadija en Linsey