Haal de zomer in huis met ROZE!

Haal de zomer in huis met ROZE!

Het zonnetje straalt en daardoor hebben we allemaal weer zin om ons interieur op te fleuren. Dan ben je bij Latido aan het juiste adres. Haal kleur in huis door leuke woonaccessoires en prachtige zijden bloemen. Afgelopen winter was okergeel helemaal hot! En dat blijft ook deze zomer populair. Maar wat we deze winter niet hebben gezien en nu weer helemaal terug van weggeweest is…… Roze!!

Roze accessoires

Roze zorgt voor een lichte en rustige sfeer in huis en het vrolijkt de boel ook meteen op na de winter. Met wat roze accessoires heb je dit al snel bereikt. Leg bijvoorbeeld roze kussentjes op de bank (ook heel is leuk in combinatie met een roze plaid). Wellicht heb je al mooie kandelaren in huis…. zet daar eens roze kaarsen op! Dan oogt het geheel meteen een stuk frisser.

Ook in de zijden bloemen is er natuurlijk veel roze verkrijgbaar. Bij Latido vind je onder andere mooie roze magnoliatakken, roze lelie’s, roze pioenrozen en grote roze bloesemtakken. Dan wordt het pas echt voorjaar in huis! Uiteraard kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een roze vaas met witte bloesemtakken erin.

Wil je echt helemaal voor het roze gaan, kies dan voor de prachtige fauteuil van Riverdale. Geniet van je nieuwe interieur onder het genot van een drankje uit de roze wijnglazen en waterglazen van Riverdale!

‘Art of Eyes’ by Theo

Tijdelijk bij Latido is de expositie de schilderijencollectie van Theo Lamers. Naast eigenaar van lunchroom ‘Eventjes Eten’ is Theo vooral erg creatief en heeft hij zijn uitlaatklep gevonden in schilderen.

Bij Atelier Mediterraneo in Heeze, van Martine van Noort, leerde hij om het gebruik van kleuren, technieken en vormen op het doek te brengen. En dat resulteerde in prachtige werken! Theo werkt het liefst met acrylverf en Oost-Indische inkt. Hij heeft vooral affiniteit met gezichten en ogen in het bijzonder. Hij geeft zijn portretten dan ook een bijzondere sprankeling in de ogen.

Inmiddels heeft Theo ruim twintig werken in verschillende formaten gemaakt die hij van 24 mei tot en met 29 juni exposeert op de benedenverdieping van Latido. Doordat de schilderijen in een huiselijke sfeer worden geëxposeerd, komen ze perfect tot hun recht.

De expositie genaamd ‘Art of Eyes’ is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van Latido. Op vrijdag 24 mei van 17.00 – 20.00 uur is Theo zelf aanwezig om zijn schilderijen toe te lichten. Kijk voor een voorproefje alvast op de website www.artofeyesbytheo.com