Geluk zit in ’t zonnetje!

Geluk zit in ’t zonnetje!

Wat is het toch stralend weer de afgelopen weken! En dat betekent dat we lekker kunnen genieten in de tuin. Bij Latido vind je veel leuke spullen om je tuin gezellig te maken. Vrolijk je tuinset op met leuke buitenkussens en mooie plaids in zwart-wit. En de bijpassende tuinposters zijn ideaal om een saaie schutting op een simpele manier mooi te maken.

Heb je een veranda? Hang dan leuke macramé touwen met bloempotjes op. Of zet gevlochten bloempotjes neer. En om ook in de avonduren de veranda goed verlicht te houden, kun je een stoer touw met lamp ophangen. Of hang er verschillende bij elkaar voor een nog speelser effect. Ook vind je bij Latido verschillende windlichten voor in de tuin.

Nieuw in het assortiment van Ted Sparks zijn de buitenkaarsen. De grote pot met een diameter van 15 cm, heeft maar liefst 100 branduren. Waardoor je er vele zomeravonden van kunt genieten.

Ruik, Tap en Beleef… Latido Tapparfum

Nieuw bij Latido: Tapparfum! Dit zijn parfums voor mannen en vrouwen. Ze zijn ontwikkeld en gecreëerd op basis van de geurnoten van gerenommeerde en bekende merken, maar dan voor een betaalbare prijs.

Het principe gaat uit van pure kwaliteit van de geuren en niet van de dure design fles of verpakking zoals die bij bekende merken worden gebruikt.Door de hoge kwaliteit van de geuren, geven ze minimaal 8 tot 18 uur geur. Bij Latido hebben we nu 63 geuren (50 vrouwengeuren en 13 mannengeuren), dus er zit altijd wel een heerlijke geur voor je tussen!

Tapparfum staat erom bekend dat het navulbaar is, dit houdt in dat wanneer het flesje leeg is, je het flesje meeneemt naar Latido en dan kunnen wij het flesje opnieuw vullen. Een moderne manier van parfum kopen!Dus kom naar onze winkel, Ruik, Tap en Beleef!!

Prijslijst

30 ml                   €12,50
Navullen             €10,00

50 ml                   €17,50
Navullen             €15,00

100 ml                 €27,50
Navullen             €25,00