Geurartikelen

Latido | Woonsfeer & Cadeau

Prikkel je zintuigen met de heerlijke geurartikelen die Latido te bieden heeft. Gebruik de bekende brander van Maison Berger (voorheen Lampe Berger) om de lucht in je huis te reinigen. Of kies voor de gezellige knisperende geurkaarsen van Woodwick. En wanneer je niet van het geknisper houdt dan kies je voor de geurkaarsen van Ted Sparks. Om het toilet en de badkamer lekker fris te laten ruiken, heeft Latido een ruim aanbod aan geurzakjes en geurstokjes van o.a. Riverdale, Sen&Zo, Ted Sparks en Maison Berger. En ook voor een lekker geurtje in de auto kun je bij Latido terecht.

NIEUW

Nieuw in het assortiment van Latido

Tapparfum

Sinds kort heeft Latido een ruim assortiment aan heerlijke parfums voor mannen en vrouwen. De geuren zijn geïnspireerd op de bekende parfums. U zal versteld staan van de goede kwaliteit en de prijs!! Wanneer u het flesje komt hervullen krijgt u bovendien €2,50 korting.

30 ml = € 12,50 (hervullen €10,-)

50 ml = €17,50 (hervullen €15,-)

100 ml = €27,50 (hervullen €25,-)

Wasparfum

Het was nog nooit zo fijn om je was te doen!!!
Je gebruikt ongeveer 5 ml in plaats van wasverzachter en niet alleen je wasgoed ruikt dagen lang héérlijk, maar ook je huis (als je de was ophangt). En wat dacht je van je beddengoed… het ruikt echt super lekker!! Er zijn maarliefst 9 geuren. Verkrijgbaar in flessen van 100 ml en voor de liefhebbers hebben we ook de grote flessen van 500 ml.